EXCELLENCE IN AFTER-SALES SERVICES

Az értékesítés utáni szolgáltatások szakértője
3,9 millió készülékhez több mint 18 millió alkatrész és tartozék


SINI Kft - Az Ön alkatrész specialistája

Immár 30 éve küldetésünk a minőségi tartós alkatrészek, tartozékok, naprakész információk és ötletek szolgáltatása, amelyek gyors és udvarias kiszolgálással, teljes körű megoldásokat, biztonságérzetet, idő- és pénzmegtakarítást nyújtanak vevőinknek a szórakoztatóelektronikai-, a híradástechnikai- és a háztartási gépek javítása és biztonságos üzemeltetése területén, hozzájárulva ezekkel partnereink üzleti sikereihez.




Cégünk alapítását egy kulcsfontosságú probléma ihlette, az alkatrész-beszerzés. A fogyasztói szórakoztató- és háztartási gép ágazat termékpalettája egyre bővül, ez egyre inkább megnehezíti vevőink hatékony alkatrész-beszerzését. Rengeteg időt és energiát kell befektetni a különböző rendszerekben történő keresésre és rendelésre, továbbá jelentős az eltérő elszámolások adta adminisztrációs ráfordítás. Ez egyaránt vonatkozik a kis szakkereskedőkre és a nagy áruházakra.


A SINI-nél a vevő mindent egy kézből kap Napi, minimális mennyiségi korlátok nélküli rendelések kis-mennyiségi felár nélkül! Majdnem az összes fogyasztói szórakoztató- és háztartási gépalkatrészt szállítjuk, sőt, a legtöbb eredeti alkatrészt is. Számokban: 18 millió lehívható alkatrész több mint 3,9 millió különböző típusú készülékhez. Ezzel Európa szerte a legkiterjedtebb alkatrész-programot biztosítjuk, online adatbázissal, a fogyasztói szórakoztató- és háztartási gép ágazatban.






SINI Kft

Szórakoztató elektronika

Célunk, hogy elősegítsük ügyfeleink szerelési munkáját a legújabb technológiák és alkatrészek segítségével. Széles választékot kínálunk olyan termékekből, mint televíziók, audió rendszerek, lemezjátszók, hangszórók, fejhallgatók, okos otthoni eszközök, laptopok, kamerák, játékkonzolok, virtuális valóság kiegészítők és még sok más készülék alkatrészei és tartozékai.
SINI Kft

Háztartási gépek

Segítjük ügyfeleinket, hogy meghosszabbítsák háztartási gépek élettartamát és javítsák teljesítményüket. Kínálatunk magában foglalja mosógépek, hűtőszekrények, sütők, főzőlapok, porszívók, kávéfőzők, mikrohullámú sütők, szépségápolási készülékek, robotgépek és minden egyéb háztartási gépek széles választékához tartozó alkatrészeit és tartozékait.
SINI Kft

Kávéfőző alkatrészek

Kínálatunkban megtalálhatók a különböző típusú kávégépekhez szükséges alkatrészek, beleértve a portafiltereket, kávéőrlőket, vízszűrőket, tömítéseket, porszívókat, csepegtető tálcákat és még sok mást. Minden termékünket gondosan válogatjuk, és csak olyan gyártóktól szerezzük be, akik elismertek a kávéiparban.
SINI Kft.

GSM

Webáruházunk széles választékát kínálja a mobiltelefonok javításához és karbantartásához szükséges alkatrészeknek, mint például a kijelzők, akkumulátorok, töltők, fülhallgatók, tokok, védőfóliák, és még sok más. Mindemellett a szereléshez szükséges szerszámok és segédeszközök is megtalálhatóak.